fbpx Skip to content
Zonnepanelen laten installeren
Zonnepanelen laten installeren

Zonnepanelen laten installeren

Onze visie

Qilowatt Solutions gelooft in een duurzaam energienetwerk door heel Nederland.  Zonnepanelen laten installeren op elk geschikt dak in Nederland zou hierin een mooie stap zijn. Inmiddels heeft Qilowatt Solutions al ruim 5000 daken voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen door Qilowatt Solutions

Garantie

Omdat wij geloven in onze A-merk zonnepanelen geven we u een garantie van tenminste 15 jaar op alle zonnepanelen . U bent in deze garantieperiode verzekerd van een goed werkend zonnepanelensysteem, zonder hiervoor extra kosten te maken

Gecertificeerd en getest

Al onze zonnepanelen zijn gecertificeerd en meerdere keren getest. Het zorgt er voor dat u de meest rendabele en veilige zonnepanelen op uw dak heeft.

Omvormer

Het hart van uw installatie is natuurlijk de omvormer. De omvormer zorgt er namelijk voor dat de stroom die wordt opgewekt ook bruikbaar is voor uw apparaten.

De weg die uw zelf opgewekte stroom aflegt

Na de installatie van uw zonnepanelen worden deze gekoppeld aan een monitoringsysteem. Via dit monitoringsysteem kunt u een kijkje nemen in de prestaties van uw zonnepanelen. Hiernaast kunt u precies zien wat u bespaart.

De stroom die door uw zonnepanelen is opgewekt is in eerste instantie voor uw eigen gebruik. Deze wordt dus gebruikt door alle elektrische apparaten in uw huis. U kan hierbij bijvoorbeeld denken aan uw koffiezetapparaat, strijkijzer, oplader van uw mobiele telefoon en alle andere elektrische apparaten. Mochten deze apparaten niet alle opgewekte energie verbruiken dan wordt de overige stroom terug geleverd aan het energienetwerk.

De te veel opgewekte stroom wordt automatisch terug geleverd aan het energienet. Deze wordt automatisch ingehouden op uw energierekening. De term die hiervoor wordt gebruikt is salderen 9. Als je in totaal meer stroom terug levert dan dat je afneemt krijg je een terugleveringsvergoeding exclusief energiebelasting en btw.

De stroom die u terug levert is via het energienetwerk beschikbaar voor andere mensen in uw omgeving. Hierdoor kunnen ook anderen gebruik maken van uw groene stroom. U draagt hierbij dus nog meer bij aan een duurzamere wereld.

Het is echter wel aan te raden om zoveel mogelijk van uw opgewekte stroom te verbruiken. Het helpt namelijk de energietransitie en bereidt u alvast voor op de toekomst.

Hoeveel bespaar jij met onze zonnepanelen?

Direct contact!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.