fbpx
Flink besparen op je energierekening

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we een gratis en vrijblijvende offerte aan, speciaal op maat gemaakt voor jouw situatie. Of je nu een groot dak hebt of beperkte ruimte, onze experts geven je een offerte op maat, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en welke besparingen jij kunt realiseren.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Geen zorgen we gaan goed met jouw gegevens om!

Wij zijn aangesloten bij :

Klaar met een te hoge energierekening?

Met eigen zonnepanelen is die hoge energierekening verleden tijd!

Waarom Qilowatt Solutions?
Wat onze klanten zeggen:
Een vrijblijvende offerte

Onze experts maken voor jou een offerte op maat, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Om zeker te zijn van jouw financiële investering én voor uw gemoedsrust, kies je voor een zonnepanelen leverancier die aangesloten is bij een garantiefonds. Wij als Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)-deelnemer voldoen altijd aan strikte kwaliteitseisen en in het geval van een faillissement zijn jouw aanbetaling of toekomstige garantieafspraken gegarandeerd.

Vanaf 2023 betaal je geen btw meer over de aanschaf van zonnepanelen, je hoeft dit dus niet meer terug te vragen.

In het adviesgesprek zullen we uw dak bespreken en aangeven of deze geschikt is voor zonnepanelen.

Er gaan verhalen rond dat zonnepanelen slecht zijn voor het milieu. Het tegengestelde is echter waar. Zonnepanelen zijn namelijk erg goed voor het milieu. Door de aanleg van zonnepanelen op uw dak krijgt u als het ware uw eigen groene stroomfabriekje op uw dak.  Hierdoor hoeft u minder/ of zelfs helemaal geen gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Het is dus niet alleen maar een duurzaam idee maar ook een idee om CO2 uitstoot tegen te gaan.

De aanleg van zonnepanelen hebben een positieve werking op de waarde van uw woning. De aanleg van zonnepanelen zorgt namelijk voor een verbeterd energielabel. Een goed energielabel van een woning maakt het aantrekkelijk voor toekomstige kopers. Het energielabel heeft namelijk directe invloed op de maandlasten die bij de woning horen. Zonnepanelen gaan overigens in de meeste gevallen ook 25 jaar mee. Hierdoor hebben de kopers van uw woning hier ook nog lang profijt van.

Wanneer u te veel stroom opwekt en deze dus niet zelf verbruikt, wordt deze stroom terug geleverd aan het energienet. Uw energieleverancier betaalt u dezelfde prijs als u betaalt voor uw eigen energie. Wanneer u in totaal meer stroom terug levert als dat u opwekt, dan krijgt u hier een terugleveringsvergoeding voor.