fbpx Skip to content
Asbest laten verwijderen
Asbest laten verwijderen

Asbest laten verwijderen en zonnepanelen plaatsen

Het is al langere tijd bekend dat asbest slecht is voor de bevolking. Daarom is het van groot belang om het asbest van uw woning te laten verwijderen. Hiernaast maken verzekeringsmaatschappijen het steeds moeilijker om daken met asbest te verzekeren. Mocht u nog asbest op uw woning, stal of loods hebben, dan is handig om dit te laten verwijderen. Dit valt goed te combineren met het plaatsen van de zonnepanelen.

Asbest eraf, Zonnepanelen erop!

Qilowattsolutions werkt samen met gecertificeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van asbest. Hierdoor kunnen we u het volledige pakket bieden. Dagelijks worden er bij Qilowattsolutions trajecten van asbestinventarisatie, asbestsanering. het plaatsen van nieuwe daken en de installatie van zonnepanelen gedaan.

Het grote voordeel van dit pakket is, dat u Qilowattsolutions tijdens het gehele proces als aanspreekpunt kunt benaderen.  De verschillende leveranciers kunnen dus niet naar elkaar wijzen aangezien u ons als aanspreekpunt heeft.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Qilowattsolutions zal u helpen bij het vinden van de geschikte optie.

Subsidie

Omdat onze partners dagelijks bezig zijn met asbest, zijn deze ook op de hoogte van de regionale subsidies. Hierdoor kunt u naast het voordeel van zonnepanelen nog meer voordeel behalen door middel van subsidie voor de asbestverwijdering.

Subsidie in uw gemeente?

Wanneer uw woning over asbest beschikt en u dit wilt verwijderen is het helaas niet meer mogelijk om hier landelijke subsidie voor te krijgen. Het budget hiervoor is inmiddels op, dit hoeft niet te betekenen dat u de verwijdering volledig zelf hoeft te betalen. In sommige gemeentes is er namelijk een subsidie voor het energiezuiniger wonen.

Op de website van de energiesubsidiewijzer controleert u met gemak of uw gemeente asbestsanering subsidieert. Tevens vindt u hier een overzicht van de voorwaarden en de bedragen die u ontvangt. Zo kunt u gelijk zien waar u de financiering het beste kan aanvragen.

Uw mogelijkheden

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Zij zullen u voorzien van een offerte voor de werkzaamheden die bij u verricht dienen te worden. Hierdoor bent u uiteindelijk van uw asbest af en heeft u uw eigen zonnefabriek op uw dak liggen.

Hoeveel bespaar jij met onze zonnepanelen?

Direct contact!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.